Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Copyright © 2008- Seven Stars Piscine & Spa
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

CUM CREĂM O LEGENDĂ ?

 

   La Master Spas, am lucrat timp de 30 de ani pentru a desăvârşi experienţa spa. Fiecare model respectă cele mai înalte standarde de design, în vederea obţinerii unei terapii îmbunătăţite şi inovative şi a progreselor high-tech în ceea ce priveşte sistemele de izolaţie, filtrare şi încălzire. Vă prezentăm în continuare o parte dintre caracteristicile patentate care fac din Master Spas un lider în proiectarea, construirea şi realizarea căzilor cu hidromasaj:

A          Cadrul de oţel învelit în plastic asigură suportul cel mai ferm şi mai durabil care a existat vreodată.

 

         Ranforsările cadrului de oţel dau mai multă fermitate bordurii de sus a acestuia.

 

         Cadrul are la bază un polimer de mare densitate care ajută la menţinerea căldurii în interior şi a paraziţilor în exterior.

 

        Izolaţia High Tech Polar Wrap asigură o barieră termală continuă care elimină zonele reci şi reduce în mod semnificativ costurile  consumului de energie. Învelişul argintiu din interiorul izolaţiei reflectă căldura provenită de la carcasă.

 

         Fără a fi toxică, spuma izolatoare Icynene, transformă un Master Spa într-una dintre cele mai eficiente căzi cu hidromasaj din industria de profil, în ceea ce priveşte energia. Mai mult, spuma ajută la sprijinirea greutăţii sistemului de ţevi din cada cu hidromasaj. Master Spas întrunesc condiţiile celor mai stringente standarde stabilite de Comisia de energie a Statului California.

 

F          Sistemul nostru variat de ţevi permite presiunii să fie distribuită egal în jeturile căzii.

 

G         Carcasa noastră DuraMaster Premium™ are în compoziţie polimeri de mare impact, rezistenţi la orice condiţii meteorologice. Carcasa din polimer imită lemnul, obţinându-se astfel un aspect tridimensional. Este uşor de întreţinut cu o cârpă şi un furtun de grădină.

H         Pentru mai multe momente de relaxare, protecţia incorporată antimicrobiană  pentru produse Microban® se adaugă  învelişului acrilic Lucite®.