Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Copyright © 2008- Seven Stars Piscine & Spa
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
AM ÎNVĂŢAT CÂTEVA LUCRURI DE LA MAMA NATURĂ
 

     *Filtru macrogranular
     *Filtru de adâncime
     *Filtrare minerală Eco Pur
     *Generator de ozon Corona Discharge

 
   Master Spas a inventat şi patentat sistemul de purificare a apei Eco Pur®, cu care este prevăzut fiecare cadă cu apă fierbinte. Procedând astfel, dorim să vă asigurăm o calitate a apei superioară standardelor industriale din zilele noastre. De fapt, sistemul nostru complet de purificare a apei furnizează o apă atât de curată şi de pură încât îndeplineşte standardele apei potabile. Toate acestea sunt realizate prin folosirea aceleaşi tehnici a etapelor de filtrare pe care însăşi Mama Natură o practică – însă cu 90% mai puţine substanţe chimice folosite decât alte sisteme. Avantajele purificării minerale sunt numeroase, şi vă puteţi baza pe acest sistem pentru a distruge majoritatea bacteriilor, agenţilor patogeni, algelor şi ciupercilor sau pentru a înlătura prezenţa unor metale grele, cum ar fi mercurul sau plumbul.
 
   Să discutăm despre eficienţă. Fiecare picătură de apă parcurge întregul circuit de 10 ori într-o oră, folosindu-se mai puţină energie decât cea necesară funcţionării unui bec de 75 W. Aceasta înseamnă că sistemul de ţevi al unui Master Spa conservă atât apă, cât şi energie, fără nici o pierdere, pentru a vă oferi o adevărată terapie hidrotermală şi bucuria relaxării.
 
 
FILTRAREA SI PURIFICAREA APEI IN PATRU ETAPE

Etapa 1. Prefiltru Macro

În etapa de Filtrare Macro se foloseşte un filtru macrogranular, asemănător unui filtru natural de pietriş, pentru înlăturarea tuturor contaminanţilor importanţi şi a impurităţilor care intră în filtru. Acest lucru permite un debit mai mare de curgere prin filtre şi sporeşte viaţa cartuşului.

 

Etapa 2:  Filtru de gaze de adâncime

Acest filtru special „de adâncime” permite ca mizeria şi uleiurile să fie încărcate într-o plasă specială în loc să fie reţinute doar la suprafaţa filtrului. Astfel, filtrul reţine mult mai multe impurităţi. Filtrul se foloseşte până la blocare, după care se aruncă şi se înlocuieşte.

 

Etapa 3: Filtru de purificare a apei Eco Pur

Această etapă ajută la distrugerea majorităţii bacteriilor, algelor şi ciupercilor, prin folosirea unui proces mineral care a fost aprobat ca fiind sigur şi eficient pentru tratarea apei potabile. Această etapă reduce de asemenea tratarea în exces a apei în urma tratamentelor chimice.

 

Etapa 4: Ozonizare

Sistemul nostru foloseşte un generator de ozon Corona Discharge de mare putere care ajută la reducerea contaminanţilor rămaşi.