Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Copyright © 2008- Seven Stars Piscine & Spa
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

USURINTA DE A CUMPARA O CADA CU HIDROMASAJ SI PLACEREA DE A O FOLOSI

 

   Unul dintre scopurile noastre este să demolăm mitul conform căruia a deţine şi a întreţine una dintre cele mai apreciate căzi cu hidromasaj portabile presupune costuri mari de energie, timp şi resurse. Dar Master Spas este un vis devenit realitate. Investim semnificativ în cercetare şi în îmbunătăţirea fiecărei componente a căzilor cu hidromasaj pentru a asigura performanţe durabile şi o mai uşoară întreţinere. Iar acesta e abia începutul. Continuăm să îmbunătăţim produsele făcându-le mai uşor de întreţinut şi de folosit. Pentru că, în definitiv, şi aceasta este parte din terapie.

 


O mai bună izolaţie înseamnă o mai uşoară întreţinere

 

   Master Spas întruneşte standardele de energie obligatorii impuse de Comisia de Energie a Statului California (CEC). Folosind sistemul de izolaţie Polar Wrap împreună cu tehnologia Icynene, am ridicat cu mult standardele faţă de sistemele de izolaţie ce se bazează pe spuma uretan, folosită de majoritatea producătorilor americani de căzi cu hidromasaj. Icynene este o spumă izolatoare expandată din polyicynene şi nu dăunează mediului înconjurător. Aceasta permite spumei să fie folosită fără emitere gazelor care pot distruge stratul de ozon şi fără riscul de emitere ale altor gaze. Icynene este singurul material izolant aprobat de Programul de Certificare Envirodesic pentru o calitate mai bună a aerului.

 

   Sistemul de izolaţie Icynene îşi măreşte volumul de 100 de ori faţă de cel iniţial  în numai câteva secunde pentru a izola şi etanşa cadrul căzii de hidromasaj. Stratul de spumă izolatoare moale rezultat formează o barieră termică continuă care elimină zonele reci şi reduce semnificativ costurile de energie. O temperatură importantă şi confortabilă este menţinută constant în interiorul căzii de hidromasaj, în timp ce aerul rece este păstrat în exterior, pentru a preveni apariţia mucegaiului. Spre deosebire de sistemele bazate pe spuma de uretan, care îşi pierd jumătate din valoarea R în mai puţin de doi ani, Icynene îşi menţine proprietăţile de izolaţie pe întreaga durată de folosire a Master Spa-ului.