Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Copyright © 2008- Seven Stars Piscine & Spa
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

FII STĂPÂNUL LUMII TALE

  

   Master Spas vă ajută să deţineţi în întregime controlul asupra stării dvs. de bine. Folosită de-a lungul secolelor pentru alinarea durerilor, îmbunătăţirea circulaţiei, reducerea umflăturilor şi a amorţelii, terapia magnetică se reinventează în lumea medicinei moderne. În timp ce din ce în ce mai mulţi doctori şi fizioterapeuţi folosesc terapia magnetică în tratamentul problemelor de spate, artrită şi răni sportive, aproximativ 70% dintre atleţii profesionişti din SUA folosesc în mod curent terapia magnetică pentru alinarea durerii şi creşterea performanţei.

   Sistemul nostru patentat de Terapie Bio-Magnetică Master Force aplică rarii magneţi tereştri din neodim plasaţi în mod strategic în două puncte de presiune după gât şi opt în zona umerilor, spatelui şi şezutului în scaunul nostru exclusiv cu modelare inversă.

   Scaunul nostru exclusiv cu modelare inversă cu jeturi pentru gât este dotat cu jeturi special concepute pentru umeri care aplică un masaj de detensionare în zonele în care este necesar, de-a lungul gâtului şi a umerilor.

 

   Sistemul nostru de Terapie a Piciorului Master Blaster™ foloseşte grupuri de jeturi duble* cu 30 de duze individuale totale menite să vă reîntinerească corpul cu ajutorul unui masaj complet al piciorului. Această formă unică de reflexologie are la bază studiile ştiinţifice referitoare la beneficiile masajului picioarelor asupra sănătăţii. Această Terapie a Piciorului Master Blaster™ este acţionată de o pompă separată supradimensionată, recirculand 731 de litri de apa pe minut