Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Copyright © 2008- Seven Stars Piscine & Spa
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

PENTRU CA VĂ AFLAŢI ÎNTR-O COMPANIE EXCELENTĂ

   

   Atât produsele, cât şi compania noastră, au primit cele mai distinse şi râvnite premii ale industriei spa şi au fost recunoscute de multe organizaţii importante. Programul canalului ABC «Extreme Makeover: Home Edition» (Transformări extreme: Ediţie specială) a prezentat de curând Seria Istoricului Master Spas; iar un Master Spa a primit Premiul Cel Mai Bine Vândut Obiect la categoria premium a Revistei „Consumers Digest” («Consumers Digest Magazine» – o recunoaştere exclusivă a unui produs care merită o atenţie specială oferind o valoare remarcabilă pentru preţul său. Recent, producătorii Canalului Discovery au ales ca Master Spas să fie prezentat în programul «How It’s Made» („Cum se fabrică”) al reţelei de televiziune. Acest program prezintă fabricarea produselor din momentul proiectării şi până în momentul finalizării acestora.

 

Lista noastră crescândă de premii şi distincţii include:

 

•  Consumers Digest - Premiul Cel Mai Bine Vândut Obiect, Categoria Premium

• Spa Search Certified (Cercetare Spa Garantată) – Răsplătind calitatea şi serviciile

• Premiul INSPIRE – cel mai important premiu din industria căzilor cu apă fierbinte

•   Premiul de comunităţii de afaceri «The Blue Chip»

• ABC «Extreme Makeover: Home Edition» (Transformări extreme: Ediţie specială”

• Programul «How It’s Made» („Cum se fabrică”) al canalului de televiziune Discovery

• Dr. Gadget Approved! (Dr. Gadget Aprobă!) – Dr. Gadget este specialistul nr. 1 în lume în ceea ce priveşte produsele de consum. Acesta apare în mod regulat la televiziunea naţională făcând demonstraţii cu produsele pe care le consideră cele mai bune şi unice în lume.

 

CEA MAI NOUĂ FORMĂ DE RELAXARE PENTRU CONDUCĂTORII LUMII

 

   Istoric vorbind, Camp David (denumit uneori „Casa Albă de weekend”) este un minunat refugiu împădurit unde fiecare preşedinte al S.U.A. începând cu Franklin Delano Roosevelt şi mulţi dintre şefii de stat străini obişnuiau să se relaxeze şi să se elibereze de presiunea celui mai dificil şi solicitant job din lume. Astfel, atunci când conducerea proprietăţii i-a chemat pe cei de la Master Spas să instaleze o cadă cu apă fierbinte în acest paradis îndepărtat, am putut să le oferim spa-ul perfect. LSX1050 este cea mai revoluţionară cadă cu hidromasaj, ideală pentru a-i ajuta pe conducătorii lumii să îşi limpezească mintea.     

 

   La sfârşitul anului 2007, modelul LSX1050 STS al Master Spas a primit undă verde de la Expoziţia Extravaganza din Moscova, un show jurizat al produselor alese în special pentru oamenii înstăriţi din Rusia. Suntem mândri de realizările noastre şi de distincţiile pe care le-am obţinut în întreaga lume, şi vă invităm să experimentaţi acelaşi grad de confort şi relaxare!