Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Copyright © 2008- Seven Stars Piscine & Spa
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

NU AM INVENTAT TERAPIA TERMALĂ. NOI AM PERFECŢIONAT-O.  

 

   Apa este substanţa care ne susţine în interior şi în exterior. Însă atunci când este combinată cu terapia termală, apa învinge stresul şi vă întinereşte corpul. Încă din vechi timpuri, terapia hidrotermală continuă să reprezinte tratamentul preferenţial pentru uşurarea durerii, stimularea digestiei şi îmbunătăţirea circulaţiei şi a sistemelor imune. Toate rezultând dintr-un lucru fundamental – şi, în prezent, atât de plăcut!

 

   Prin tehnologia avansată a Master Spa-urilor, aveţi posibilitatea de a vă conecta la puterile terapeutice ale apei, beneficiind de mecanismele şi confortul oferite de relaxarea căzii cu hidromasaj patentate. Apreciatul Legend Series Xtreme® asigură un design terapeutic inovativ, circulaţie continuă, filtrare, şi sisteme de încălzire care vă oferă beneficii complete de stare de imersiune, căldură şi masaj. Nu am inventat noi terapia hidrotermală, însă vom face istorie desăvârşind-o.

 

 

CEL MAI BUN LOC DIN CASĂ

 

   Tiparul Master Spa al căzilor cu hidromasaj este astfel conceput încât acestea să se potrivească perfect corpului omenesc. Iată motivul pentru care aceste căzi sunt preferatele criticilor şi ale clienţilor. Am simplificat terapia prin crearea de scaune care vă oferă confort şi cel mai nou sistem de terapie hidrotermală din cap până în picioare. De exemplu, Scaunul pentru Terapie Xtreme (Xtreme Therapy Seat (XTS)) foloseşte 20 de jeturi plasate strategic, cu 2 vârtejuri într-un model X unic pentru gât şi spate şi acoperire maximă pentru şolduri, coapse, gambe, braţe, încheieturi, şi mâini – toate cu control individual. Şi, aşa cum era firesc, majoritatea Master Spa-urilor sunt prevăzute cu jeturi Master Blaster duble, cu 15 duze™, pentru cea mai bună terapie a picioarelor care a existat vreodată*.

 

   Nici un alt fabricant de căzi cu hidromasaj nu oferă la fel de multe configuraţii terapeutice ale jeturilor – toate controlate de dvs. – precum Master Spa-urile. Alegeţi masajul complet al corpului ... sau relaxarea muşchilor încordaţi din zona gâtului şi a umerilor ... sau masajul de relaxare a picioarelor ... sau un şezlong relaxant şi un scaun pentru odihnă. În mare parte, jeturile sunt reglabile în întregime de la viteza de 100% la 10%, permiţându-vă să vă personalizaţi fiecare scaun din cada cu hidromasaj!

 

Experimentaţi terapia Master Spas în fiecare scaun:

 

  • Relaxarea muşchilor încordaţi din zona gâtului şi a umerilor            (StressRelief™)
  • Scaun tip şezlong
  • Scaun pentru odihnă
  • Terapia piciorului Master Blaster™
  • Scaun pentru terapie Xtreme
  • Scaun de refacere (reîntinerire) cu Masaj Cascadă